Skip to main content
AktiviteterUncategorized

Våre lokaler

By 20. januar 2016oktober 19th, 2016No Comments

STABBURET

For inntil 22 personer

To etasjer med mye historie i veggene, langbord i første, “arrest” i andre.

KUFJØSET
For inntil 45 personer
De gamle kubåsene er beholdt, men der kyrne sto i gamle dager er det nå innredet med bord og benker. Men kyrne er ikke glemt, veggene er dekorert med malerier av gamle, norske kuraser.

FJØSKJELLEREN
For inntil 140 personer
Autentiske murvegger og stor takhøyde gir en helt spesiell stemning. Fleksibelt lokale med mulighet for mange forskjellige bordoppsett, scene og dansegulv.

MJØLKEBAREN
For inntil 60 personer
Rommet egner seg godt til mindre sittegrupper eller langbord. Innredet med bar og benyttes ofte i kombinasjon med Kufjøset eller Fjøskjelleren.

PRØYSENROMMET
For inntil 50 personer
Her trer du inn i nasjonalpoeten Alf Prøysen sitt rike. Dette er Norges største private Prøysen-samling, her får man et helt unikt innblikk i han Alf sin rikholdige produksjon.

HØNSEHUSET
For aktiviteter, kulturarrangement og selskaper
Her kan du boltre deg på 400 kvm innendørs kunstgressbane. Perfekt om man ønsker aktiviteter uten å måtte bekymre seg for været.

TUNET
Med uendelig takhøyde og storslått utsikt er ofte tunet i bruk som en del av våre arrangement. Her kan man slå seg løs med alt fra øksekasting til kjerringbæring. Eller man kan samles på solide langbenker rundt bålplassen og kjenne roen senke seg.

TRIVSEL, SJEL OG HISTORIE – 20 MINUTTER FRA TRONDHEIM