Skip to main content

NOEN AV VÅRE REFERANSER

«Undertegnede har har besøkt Snefugl Gård ved flere anledninger. Både som daglig leder for Optimera med kunder og ansatte, samt som privatperson i hyggelig lag. Snefugl gård har meget trivelige lokaler, meget god mat og det beste av alt svært trivelig vertskap som tar i godt i mot sine besøkende.»

Per Olav Haagensli (Daglig leder, Optimera AS)
«Jeg hadde den glede å samarbeide med Arnstein rundt planlegginga av konas 40-års dag på Snefugl Gård. Dette ble en kanondag på alle mulige måter. Alt fungerte optimalt, fra bruk av nærområdet til gårdens fasiliteter og ikke minst god mat! Terningkast 6!»

Rune Bratseth
«Helt siden starten har jeg benyttet Snefugl gård i mange sammenhenger, og med like vellykket resultat hver gang. Både for næringslivet i Trondheim og for besøkende kurs- og konferansedeltakere til byen ligger Snefugl innenfor en behagelig rekkevidde fra byens sentrum. Kort reiseavstand til et opplevelsesprodukt blir mer og mer avgjørende, og her er mulighetene for opplevelser og aktiviteter mange i spranget fra pilegrimsvandring til putball! Begge anbefales, med god mat og drikke til!»

Odd Ustad (Bedriftsrådgiver)
«Snefugl Gård svarte til alle våre forventninger der den ligger på høyden med utsikt over Buvika og Trondhjemsfjorden. Fine lokaler og med servering av god tradisjonell bondekost og ikke minst de sosiale aktiviteter vertsskapet la til rette for. Et flott tilskudd til vår kursaktivitet.»

Bjørg Bekkadal (Seniorrådgiver, Folkeuniversitetet Midt-Norge)
«Har besøkt Snefugl Gård i flere anledninger og med flere settinger. Spennende aktiviteter og gode historier både fra virkeligheten og for lattermusklene. Dette ispedd mat og drikke for den kresne gane.»

Terje Nytrem (Regiondirektør, Asko Midt-Norge AS)