Saltkjøtt fra Snefugl
Forrett: Gul ertersuppe med bacon og purre
Hovedrett: Salt svinebog, salt høyrygg, ferskkjøtt og grovpølse. Serveres med hjemmelaga kålrotstappe, kokte poteter og løksaus.
Dessert: Marinerte skogsbær med is på nøttebunn/ evt m håndpisket krem
Vilt fra fjellet
Forrett: Lefse med einerrøkt ørret, urtekrem, marinerte salater, sennep-rømme dressing.
Hovedrett: Reindyrstek med smørdampede rotgrønnsaker, soppstuing, bacon, saltbakte poteter og viltsaus.
Dessert: Multekrem med hjemmelaga kromkake.
Lensmannsretten
Forrett: Blomkålsuppe med purreløk
Hovedrett: Helstekt marinert ytre let av okse, sesongens grønnsaker, olivenstekte båtpoteter med bacon og purreløk. Rødvinsaus.
Dessert: Hjemmelaga karamellpudding med håndpisket krem tilsatt vaniljestang og med karamellsaus.
«Snefugl»
Forrett: Røkt laksecarpaccio, marinerte salater, sennep-rømme dressing.
Hovedrett: Posjert kyllingbryst fylt med urter. Friske grønnsaker, tomatisert couscous og gul paprikasaus.
Dessert: Blåbær og limeostkake med blåbærcoulis og glassert lime.
Gaulos-laks
Forrett: Spekeskinke carpaccio, salat med kulturmelkdressing.
Hovedrett: Laksefilet med hollandaise. Asparges, grønnsaker, mandelpotet og smørsaus.
Dessert: Polentagrøt med rød saus.
Urtespekket lammelår
Forrett: Hjemmelaga blomkålsuppe med purreløk.
Hovedrett: Urtespekket lammelår med blancherte rotgrønnsaker, mandelpotet, timian og rosmarinsky.
Dessert: Iskake på nøttebunn med bærcoulis.
Pilegrimsknoke
Forrett: Kremet potet -og purreløksuppe med brød til
Hovedrett: Grilla, marinert lammeknoke. Serveres med grovpølse, potet/rotmospurre med bacon, rosmarinsky og flatbrød.
Dessert: Tilslørte bondepiker
Snefuglsuppa
Ei god gammeldags kjøttsuppe med kjøtt terninger, selleri, gulrot, kålrot og poteter. Serveres med hjemmelaga brød og smør.
Kombineres gjerne med, både forrett og dessert, etter ønske.
Koldtbord, supper, lettere lunsjretter, kaker og vafler ordner/skaffer vi etter ønske.
Rettene kan settes sammen etter eget ønske.
Sammen finner vi fram til det som passer for de ulike anledningene.