Skip to main content
 

Hjerterom
og husrom

STORT ELLER LITE ARRANGEMENT – VI HAR LOKALENE

GÅRDSMUSEET I STABBURET
For inntil 23 personer

To etasjer med mye historie i veggene, langbord i første, “arrest” i andre.

PEISESTUA
For inntil 45 personer

De gamle kubåsene er beholdt, men der kyrne sto i gamle dager er det nå innredet med bord og benker. Men kyrne er ikke glemt, veggene er dekorert med malerier av gamle, norske kuraser.

SALONGEN
For 40-50 pers.

Dette er det nyeste rommet med et stuelignende preg.  Store bilder, fra livet på gården, henger på veggene. Middagen inntas ved langbordet, mens kaffen inntas i komfortable sittegrupper. Lokalet kan brukes til alle anledninger, dåp, bursdager, bryllup, møter mm.

FESTSALEN
For inntil 120 personer

Autentiske murvegger og stor takhøyde gir en helt spesiell stemning. Fleksibelt lokale med mulighet for mange forskjellige bordoppsett, scene og dansegulv.

MATSALEN
For inntil 60 personer

Rommet egner seg godt til mindre sittegrupper eller langbord. Innredet med bar og benyttes ofte i kombinasjon med peisestua eller festsalen.

AKTIVITETSHALLEN
For aktiviteter, barnebursdager og kulturarrangement

Her kan du boltre deg på 400 kvm innendørs kunstgressbane. Perfekt om man ønsker aktiviteter uten å måtte bekymre seg for været.

TUNET
Med uendelig takhøyde og storslått utsikt er ofte tunet i bruk som en del av våre arrangement. Her kan man slå seg løs med alt fra øksekasting til kjerringbæring. Eller man kan samles på solide langbenker rundt bålplassen og kjenne roen senke seg.

KONTAKT OSS


TRIVSEL, SJEL OG HISTORIE – 20 MINUTTER FRA TRONDHEIM OG ORKDAL